Passar al contingut principal

Cerimònia del Mussol

La inscripció no està oberta
Qué es La Cerimònia del Mussol?

La Cerimònia del Mussol a Vil·la Diodati

Una sessió grupal virtual gamificada dirigida a totes les persones joves i tècnics de joventut que estan participant a La Fórmula Secreta, lectura transmèdia de L’efecte Frankenstein, d'Elia Barceló i que serveix de colofó a l'experiència lectora viscuda a l’Escape room literari i en el Viatge lector.

La Cerimònia del Mussol es planteja com una celebració de l'Ordre dels Illuminati i és la mateixa Mary Shelley, ja retornada a la seua època, qui us convida a formar part de la cerimònia i participar de manera activa, i durant dos dies, en totes les activitats que la conformen.

Quina és la història?

Mary Shelley ha pogut regresar al seu temps i com agraiment obri una bretxa en el temps per a convocar-nos al passat y celebrar-ho amb ella a Vil·la Diodati al 1816.

Com es desenvolupa la Cerimònia?

La Cerimònia del Mussol és un torneig virtual per equips o clanes on cada participant realitzarà uns tallers dirigits per mentors o especialistes, i obtindrà una sèrie de punts per al seu equip, premiant la participació, la creativitat i l'esforç de tots.

On es celebra la Cerimònia?

La Cerimònia del Mussol es celebra a Vil·la Diodati, un espai virtual en Zoom dividit en 4 estades: sala de la llar de foc 🔥, hivernacle 🍀, biblioteca 📚 i saló de ball 💃. A cada cambra es celebra un taller i les persones participants hauran de visitar les 4 cambres, durant horaris diferents, per a completar el torneig.

Metodología de la Cerimònia del Mussol

1
Coordinació inicial

Mary Shelley contacta una setmana abans, amb els tècnics i tècniques de joventut. A través d'un formulari s'intercanvia informació sobre les persones joves que viatjaran al passat per a participar a La Cerimònia del Mussol.

2
Invitació

Cada participant rebrà uns dies abans de l’esdeveniment la invitació junt al programa complet del torneig amb els horaris, instruccions i enllaços on es portaran a terme els tallers.

3
Comença la Cerimònia!

A l’inici del torneig, un oracle asignarà a cada participant un clan i la distribució de tallers i cambres virtuals de Vil·la Diodati. Tots els participants es distribueixen en 4 clanes: Clan del Foc, Clan de la Maragda, Clan de la Llum i Clan del Gel.

4
Reglament del Torneig

Cada taller té uns elements que puntuen. Alguns són determinats pel mentor en finalitzar, altres són obtinguts a l’atzar. Els participants també puntuen als rivals del taller que pertanyen a clans diferents. La puntuació de cada participant es suma al seu clan.

5
Clausura de la Cerimònia

Després dels dos dies de tornejos i tallers, es van acumulant punts, resultant un clan com guanyador. La Mestra de Cerimònies, clausura el torneig amb una trobada virtual.
Footer LaFormulaSecreta


Detalls de la Lectura Oberta

 1. Organització

  IVAJ
 2. Codi

  IVAJv3
 3. Gènere

  Torneig Virtual
 4. Breve descripción

  Una sessió grupal virtual gamificada dirigida a totes les persones joves i tècnics de joventut que estan participant a La Fórmula Secreta.
 5. Inici de la lectura

  01 Jun 2021
 6. Fi de la lectura

  31 Jul 2021
 7. Inici Inscripció

  01 Jun 2021
 8. Fi Inscripció

  31 Jul 2021